Че не е срещнала и не познава любовта, се оплакваше преди старта на "Денсинг старс" шампионката по карате Ивет Горанова. Да, чаровницата е вече на 23 години, за които повечето й наборки са се влюбвали и разлюбвали по няколко пъти, но нейният живот е бил посветен само на спорта.

Младото момиче наистина мечтаеше да усети това чувство и ето - форматът сбъдна мечтата й. Да, Ивет е влюбена и толкова развълнувана, че го призна публично в ефир снощи. И не, обектът на чувствата й не е танцовият й партньор Тодор. Самият той се радва за нея и коментира, че любовта я кара да танцува и да се вихри на сцената още по-добре.

Миг по-късно Ивет направи още едно признание, типично по детски, с което умили мнозина. А именно - тя сподели, че този, в когото е влюбена, още не знае за чувствата й, но се надява скоро да го разбере.

Зрителите искрено се зарадваха за нея и не скриха доброто си чувство от така чистите й и дори наивни признания. "Мило момиче, заслужаваш най-искрената и голяма любов на света и ние ти го пожелаваме. Толкова си откровена и чиста, че да му е кеф на човек да те гледа. Имаме нужда от повече такива хора като теб", коментират в нета.

Надяваме се, че скоро Ивет ще се престраши и ще разкрие самоличността на късметлията, пленил сърцето й.

Източник: Crimesbg.com