Наум Шопов проговори под сурдинка

Водещият, който втори сезон върти шоуто за любов „Ергенът“, проговори за ставащото зад кулисите.

Лекарят, който предпочита да изкарва лесни пари като инфлуенсър и водещ призна, че с ергена Евгени Генчев са си станали „дружки“.

Дали това се е случило и с първия ерген, фитнес гуруто Виктор Стоянов, екранният д-р Борис Тасев от „Откраднат живот“, мълчи.

Но Шопов-младши твърди, че въпреки духовната близост с пианиста, покорил световните сцени, той не може да се налага над избора му на дами. Нито коя да остави, нито коя да продължи с участието си.

На въпрос на феновете дали ергенът си е намерил любима сред 25-те моми и продължил ли е връзката с нея и след екран, Наум Шопов запази мълчание. Но не отговори нито положително, нито отрицателно на любопитната питанка.

От кухнята на шоуто по Би Ти Ви той сподели само, че на участничките правят безплатни прически и грим. И им дават цял камион с луксозни дрехи и рокли, с които дамите за сърцето на Евгени се обличат за коктейлите.

 „Само че скандалите и сцените на ревност, както и битките между участничките, не са режисирани. Категорично! Те се дължат единствено на тяхното възпитание и темперамент“, дебело подчерта водещия Наум Шопов.