След като известни мъже биха жени, сега „палачинката“ се обърна

Башар Рахал се появи подут, насинен, с кръвясало око. Така известният актьор и продуцент се появи мистериозно „изографисан“. Той застана, без да трепне пред камерите в Бургас, където представи новия си проект.

Това се случва дни, след като упорити се мълви, че 48-годишният актьор и 33-годишната Райна Караянева са сложили край на връзката си. Тунингованата красавица и Башар бяха заедно пет години. Преди това двойката бе заедно неофициално още две години, докато Башар Рахал се разведе официално.

Според клюката двамата се разделили, защото силиконовата красавица доста често кръшкала на актьора. Въпреки, че той я гледал и  глезил като кралица, и помогнал да върви напред в кариерата й.

Друга версия гласи, че след като Башар поискал окончателно да сложи край на връзката им, Райна не била съгласна и драпала да си го върне отново.

„Нищо чудно тя да се е разлютяла, след като Башар окончателно й казал да си върви. Осъзнала какво изпуска, от безсилие го е ударила по окото. А той като кавалер не й е отвърнал“, подозират колеги.

Защото наистина физиономията на Башар била порядъчно разкрасена. Насинен, със силно подуто и кръвясало око, вида му възбуди доста въпроси. Други подозират, че е получил нараняването от каскада, която изпълнявал. Но мистерията продължава…