Две от тризначките-Вяра и Надежда изправиха косите на мнозина с признанията си

Те изплакаха в мрежата, че мизерстват в Лондон. Просели, за да се хранят и спели в кашони. А за капак били насилвани от гнусни наркомани ей така, на улицата. Надежда дори се изцепи, че семейството й правело черна магия ,за да живее зле.

Наркомани насилвали тризначките?Бруталната истина е съвсем различна

Оказа се, че истината е брутална, ама не е тяхната.Българи, които живеят и  работят в Англия, показаха другата версия. Много от тях им подавали ръка, давали им шанс да работят, но те  отказвали.Искали да са „свободни като птички“, да се радват на охолен живот и да не работят.

Благоевградчанките редовно ходели по гащи, замаскирани отгоре с прозрачен тюл и закачали мъжете. Сестрите се надявали, че така полуголи, ще спечелят повече пари, без да се трудят и ще живеят като царици.

На всичкото отгоре се кикерчили и кълчотели по улиците, все едно са труженички на повикване.

„За какви да ги вземат мъжете, при това предизвикателно поведение и то почти голи? За леки жени, които търсят платени ласки и после се оплакват“, коментират ги в мрежата.

Третата сестра- Любов си има мъж и си роди дъщеричка. Тя работи и се срамува от поведението на двете, мълви горещата клюка.

Източник: Лупа.бг