Нана Гладуиш ни напуска

Водещата на „Съдебен спор“ ще се оттегли от телевизията. Тя няма да е на екран след Нова година. Не, причината не е влошено й здравословно състояние.

В този случай това е съпругът й Джонатан. Англичанинът от известно време е в Америка. Причината за трансфера му е неговата фирма, която ще развива бизнеса си в Щатите.

Съпругът на любимата телевизионна водеща направи компромис и дълги години живя у нас. Но сега Нана трябва да му върне жеста и то най-вече, че там е работата и парите му.

Затова Нана Гладуиш обявила, че след Нова година се мести окончателно в Америка. Тя няколко месеца пътуваше до Щатите и след това отново се връщаше, но това вече натежало на нея и на семейството й.

Зрителите обаче са безутешни. Нана е сред любимите водещи, която не се лигави и не се кипри на екран. Тя  е харесвана заради характера и харизмата, които излъчва.

От медията вече отдавна търсят заместник на Нана за водещ на юридическото риалити „Съдебен спор“. До момента имало четири водещи, като шансовете им били равни. А водещата било задължително да е жена, за да не засенчва култовия Жоро Игнатов.

Но която и да седне на стола на Нана, няма да е същото, убедени са зрителите, които реват за любимата си водеща.