Коцето и Надя са давани за пример в чалга средите, а причината е дългият им брак. Да, двамата са наистина от много години заедно, което е нетипично за повечето светски личности. Оказа се обаче, че причината за това чудо си има име и името е Надя.

Явно Надежда е тази, благодарение на която този брак още се крепи, а и като гледаме, ще се крепи до старини. Защото Надя се оказа кротка, примирена и сгодна женица, от която никой мъж няма причини да "бяга".

Надя на Коцето се оказа примирена женица: Вижте как се отнася той с нея на морето! (ШОК СНИМКИ)

Доказателствата за това са много, като се започне от пиенето и изневерите на Константин през годините (неща, които дори лудо влюбената тогава Райна не можа да изтърпи) и се стигне до начина, по който Коцето се отнася с жена си на морето.

Надя на Коцето се оказа примирена женица: Вижте как се отнася той с нея на морето! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Двамата са на почивка на къмпинг "Делфин" (това лято избраха родното ни Черноморие), но не почиват еднакво комфортно. Кой знае защо Коцето се е опънал блажено на удобен шезлонг, а благоверната му Надя е заснета от папараци върху дюшек, на който се чекне, мести се и не може да си намери място.

Надя на Коцето се оказа примирена женица: Вижте как се отнася той с нея на морето! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 3

"Значи така - беят се тръшнал като тюлен и грухти от кеф на шезлонга, а съпругата му като слугиня лежи на това, което е останало. Да легне направо на пясъка, какво толкова?! Тази Надя голяма патка излезе", коментират в нета.

Надя на Коцето се оказа примирена женица: Вижте как се отнася той с нея на морето! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 4