Голям "късмет" извади Белослава. Поне така смятат, подсмихвайки се, близки до нея хора. А и как иначе, след като тя бе хваната да шофира къркана по нощите на рождения си ден, а цялата страна се възмути и скочи срещу нея. Само че броени дни по-късно избухна огромният скандал с Дебора от Стара Загора и Георги Георгиев... и, разбира се, гафът на певицата бе забравен.

"Успокои се Белито. Сега още щяха да я дъвчат и само се кръстеше кога това ще спре. Покрай истерията в Стара Загора обаче кой ти мисли за нея и ето на - може да си живее спокойно и необезпокоявано от никого, всичко се потули", коментират източниците.

На Белослава й олекна: Забравиха за нея покрай Дебора, а и се събра с мъжа си! (СНИМКИ от морето)

Белослава има и друг повод за щастие и той е, че отново е с мъжа си Евгени Йонов. Както знаем, двамата бяха разделени заради негова забежка, макар да отричаха пред медиите. Но очевидно са успели да се спогодят, а и 27 години брак хич не са малко... плюс това имат и голяма дъщеря.

Именно с нея - с Божидара са на море тримата, откъдето пуснаха снимки с щастливи физиономии. Всъщност това е и причината онази вечер Белослава да хукне пияна за още пиене - не можела да приеме, че повече няма да е с половинката си.

"Кой мъж не изневерява?! Имат и те някаква криза на възрастта, когато не са за издържане. Но в повечето случаи се връщат при жените си, дори почти винаги", казват източниците.