Истински зрителски бунт се разигра в мрежата по време и след снощното представяне на Мария в "Черешката на тортата". Още от началото на седмицата се говореше, че Мара Отварачката ще посрещне гостите си у дома, в луксозния апартамент, в който живее с дъщеря си и Миро Дзвера.

Е, не би! Марийка дори не си помисли да отвори вратите на жилището като така и не обясни защо. Ааа, да - обясни. Кухнята й била "декоративна", каквото и да значи това. Чалгарката се направи на кралица, която изобщо не побарва в кухня и не знае една манджа да сготви, щото, видиш ли, се хранела все по изискани ресторанти или поръчвала за вкъщи. То хубаво бе, ама нали си родител?! Това дете едно домашно приготвено нещо, освен сандвичи, не е ли видяло...

Как да е, да оставим това настрани. Вместо да сготви сама обаче, Мария се набута в изискан столичен ресторант, където сума персонал чинно й помогна за ястията. Да не говорим, че зрители разпознаха едно към едно в менюто й за вечерта, менюто на самия ресторант.

"Що не се крие тая простакеса, овъртолена в джуки, а Нова телевизия направо да закрива! Сега ако и шеф Манчев й даде победата, направо ще изцвилим. Ама като нищо, той си пада по такива шафрантии", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com