Преди минути в мрежата се появи снимка на Мария, която взриви потребителите - буквално. И накара много от тях да попитат певицата какво се е случило с ръката й и Мирослав Соколов ли й е "премазал" пръстите...

На хората им направи силно впечатление несъответствието във визията на Мара Отварачката - докато телцето й изглежда толкова крехко, с тесни слаби раменца, които аха да се счупят, то пръстите й - особено тези на дясната ръка, са подути като кебапчета и някак "къдрави".

Мрежата е в шок: Мария, Мирослав ли ти премаза пръстите?!? (гледката е потресаваща - СНИМКИ)

Как е възможно това, освен по два начина - единият е отново да е избухнал скандал между Мария и Миро Дзвера, като последният й е стоварил нещо тежко върху пръстчетата. А вторият - певачката така да е пресолила манджата с фотошопа, че да си ги е "накъдрила" сама.

При все, че по нея няма други видими белези, а и шията й също изглежда крайно асиметрична на цялото й тяло и глава, считаме, че дефектът се дължи на обработка с фотошоп.

Ще посъветваме Мария да поглежда цялостно на снимките си, за да не стават друг път подобни гафове. Нормално е да искаш да се "разкрасиш", всеки го прави, дори и мъже. Но в крайна сметка трябва да е умерено и най-вече да излезеш от обработката в реален човешки вид.

Източник: Crimesbg.com