Камелия доказа, че го може

„Огън момичето“ отказа на Митко Пайнера. Според близки до гилдията, шефът на димитровградската люпилня на поп фолк певици молил чалга фурията да се върне във фирмата, но тя категорично отказала.

След като „ритна бакърчето“ на музикалния бос, певицата разкри колосалната измама. По думите й във фирмата нямало продуцент и затова певиците си плащали за всичко.Митко Пайнера държал правата и на песните им и накрая излизало, че те били жестоко прецакани.

Заради това устата изпълнителка се раздели официално с „Пайнер“ през 2014 година. Тогава мнозина предричаха, че кариерата й ще се сгромоляса и тя ще затъне. Нищо такова не се случи. И Камелия доказа, че може да се изтласкаш и без голяма продуцентска компания зад гърба ти.

Защото когато „боговете мълчат, цифрите говорят“.След като окончателно скъса с димитровградската люпилня за чалгарки тя не само не пропадна, ами забогатя. И сметките й са по-тлъсти с над половин милион лева от преди пет години.

Справка в Търговският регистър доверява, че всяка година тя печели все повече. През 2015 година е прибавила към парите си солидната сума от 95 бона, следващата цифрата нараства със 113 хилядарки.Според елементарната математика всяка година чипровката увеличава сметките си с над тридесет бона.

Блондинката се радва на много участия, а и хонорарът й не е за подценяване.