Казано си е, че мъдростта идва с възрастта, но често се случва и възрастта да дойде сама. Това с пълна сила важи за Мария, която на 41 години има поведението на нелепа и лека тийнейджърка. При все, че е родител на голямо момиче и при все, че претендира за изрядна съпруга, тя отврати мрежата.

Пита се обаче спи ли мъжът й Миро Дзвера и защо не вземе да я "стегне" малко (парата е у него все пак)... Снощи Мара Отварачката метна поредните снимчици с мъжО си, с когото са на светско събитие. А и нали трябва да покаже, че онзи още не й е бил шута и не я е натирил. Докога ли?!...

Миро, ти жена ли имаш, или евтина...??! Мария отврати с поведение на труженичка, извади си... (СНИМКИ)

Въпросът обаче е друг - облеклото на чалгарката, която буквално си извади едната моцарела и я навря в очите на всички. Не е ясно какво точно иска да покаже, тъй като всички знаем, че прелестите й отдавна не са естествени, а пластмасови балони, поставени от ръката на пластичен хирург. Всяка втора вече е с такива.

Да не говорим за цялостното й излъчване, което подхожда на евтина труженичка, а уж се пъне да се показва "интелигентна". Всички помним обаче "интелекта" й от Вип Брадър, където повтаряше до несвяст едната научена дума - диалог. А оттам й тръгна и прякорът Мара Диалога.