Миро Дзвера нанесе последен, финален удар по половинката си Мария

Бизнесменът, който е трети съпруг на фолкаджийката, си си е прибрал вещите, които й е подарил. Освен джипа, с който миньончето си фукаше и фучеше на висока скорост по софийските улици, той си прибрал и още много скъпи вещи.

Според горещите слухове Мирослав Соколов си прибрал и гривните от френската фирма „Картие“, които подарил на Мара Отварачката.

Миро Дзвера закла Мария!Взе й това, с което не спираше да се фука (Снимки)

Те бяха две на брой, като цената само на едната стигаше 15 бона. Отделно имаше и пръстен от същата марка, отново подарен от екс любимия й. Мария обичаше да ги носи на дясната си ръка. Така добре накичена, като коледна елха, само на едната си ръка тя се кипреше с бижута за над петдесет бона.

Преди десетина дни Мирослав не само наби здраво съпругата си, но дори й опря пистолет в слепоочието. Следователи разкриха, че побоищата и скандалите в къщата на Мария и Миро били ежедневие, а поп фолк дивата често се показвала на публични места и със синини на лицето си.

Миро Дзвера, с което прозвище е добре известен бияча, не само често посягал на жена си, но й я унижавал вербално с думи за лека жена.

Същите гривни носи и плеймейтката Златка Райкова от новия си любим Карен. Тези гривни се запазена марка за златотърсачките, както и за нечии държанки, коментират в мрежата.

Източник: Лупа.бг