Ташкън ще й дойде на Мария това участие в "Като две капки вода". Не стига, че певачката не се справя добре с имитациите, а ако трябва да сме напълно откровени - е гола вода, ами сега и личният й живот е в тотална криза. Защото... Мара Отварачката се развежда.

Да, знаем, че новината сигурно се съобщава поне за стотен път, но причината за това е в самата чалгарка, която неведнъж се заканваше с развод на мъжа си Мирослав Соколов и триеше снимките им в нета. Направи го и сега, но не Мария е причината този път хората да повярват, че всичко е приключило, а Миро.

Самият Миро Дзвера е потвърдил вчера пред приятели, че не само се развежда с Мара, но и не иска повече да чува за този резил. "Тая некадърница ми вгорчи живота, но аз съм идиот, че я търпях. Селска използвачка, която се има за осмото чудо, а реално всички я виждат колко струва. Добре че се нави да влезе в това предаване, за да покаже на хората, че и да пее не може", смеел се горчиво Мирослав, който си взел и куфарите, но и колите... и отпрашил в посока по-далечна от заралийката.

Чудно е сега как Мария ще коментира финала на брака си и пак ли ще изкара "крив" третия си съпруг?! Всъщност може би тя и затова е приела да участва в шоуто на Маги Халваджиян - за да я забележи някой нов богаташ и да тръгне да стяга сватба номер четири.

Източник: Crimesbg.com