Любовта на Мара Отварачката и съпруг номер три върви с пълна пара

Толкова, че чалгарката и Мирослав Соколов отново са разделени. Бурята се разразила преди няколко вечери, когато лихварят пак са го налегнали“ карастоянчовците“ и е пребил Мария. Доказателство, че страстта им е прераснала в побой разкрива факта, че певицата е изтрила всички снимки на съпруга си от профила си. А  и вече не носи брачната си халка,  а я е свалила.

Но дори да е с болки и синини от шамарите и ударите, никой не може да гарантира, че Мара Отварачката отново няма пак да припълзи до побойника. Нали така двамата се „обичали“?!

Това твърди самата заралийка, като само преди дни отиде до прокуратурата, за да свали всичките обвинения на физически тормоз от съпруга си Миро Дзвера.

„Такива сме си ние, страстни и така се обичаме. Не сме като обикновените хора, при нас любовта върви на талази и понякога се пошляпваме по-яко, драскаме, говорим си обидни думи. За да ни е интересно. Нашата връзка не се променя с години, нито с часове, дори не и с минути, ами ежесекундно“, дипли ги Мария. Вероятно интересното е било в повече, че май- май вече горчи, подмятат я в нета.

Източник: Лупа.бг