След като многократно се събираха и разделяха, Мара Отварачката най-после показа обща снимка с третия си съпруг Миро Дзвера, навръх именния й ден – 15 август.

 

Двойката са отбелязали повода с вечеря в известен гръцки ресторант в „Драгалевци“.

 

Прави впечатление обаче, че облеклото на Миро е повече от покъртително. Лихварят е нахлузил маркови чепици „Баленсиага“ на стойност 1190 лв., които обаче до голяма степен наподобяват цървули. Чепиците са в съчетание с тениска и 7/8 панталони на същата марка, съответно на стойност 1300 и 1200 лв., макар да не са от най-подходящите одежди за вечерно облекло за ресторант.

 

Фенове на Мара Отварачката разбира се не пропуснаха да одумат облеклото на Дзвера. Една от фенките й отбелязва „Когато имаш пари и нито капка класа“, допълвайки, че не би използвала и думата селянин за „господина“, защото ако беше, то поне цървулите щяха да са му по мярка.

 

Миро цъфна с фръц цървули за имения ден на Мара Отварачката (ФОТО)

Повече от очевАдно е, че чепиците са малки на Миро и петите му изстърчат от тях. Не може да се отрече, че изборът му на облекло, е повече от потресаващ. Покрай него и Мария напоследък е залитнала по раздърпаните, грозни и безвкусни дрехи, които изобщо не й отиват. .

 

За празника си тя се бе пременила с дълга пола, потник, тип сутиен и суитчър, всичко на марката „Баленсиага“, в съчетание със скъпа дамска чанта разбира се. Цените на одеждите й са съответно 2200, 990, 3800 лв. А миниатюрната чантичка струва точно 5 бона.

 

Облеклото на певицата е платено с дебитна карта на Миро и струва 12 000, без обувките и златните накити по нея. Въпреки колосалните средства, които двойката е хвърлила, феновете й изобщо не харесаха нейните одежди, нито пък неговите.

Източник: Уикенд