Мира Радева откровено се подигра с Ивайло Станчев, с което сложи началото на края на тяхната любов

Проблемите между Мира Радева и мъжа й Ивайло Станчев ескалираха до максимум. Психоложката пребила Иво по време на един от скандалите им. Първоначално го зашлевила през лицето, но после почнала да го удря в коремната област, а накрая го сритала. Според слуховете, скандалната постъпка на Мира била заради изневяра на половинката й, дочу Kliuki.bg.

[caption id="attachment_341059" align="alignright" width="300"]Мира Радева сама си изпроси раздяла с Ивайло Мира Радева сама си изпроси раздяла с Ивайло[/caption]

По принцип Иво бил мъж под чехъл и често отнасял шамари от жена си, но този път Мира Радева го шокирала с цял побой. Тя дори не му дала да се прегледа за наранявания при лекар, за да не се разчува случката. Буйният й нрав обаче по всяка вероятност ще й коства много. Въпреки че Ивайло изневерил, станалото след това в дома им го е принудило да мисли за раздяла с Мира.

"Те са много интересно семейство. Уж се обичат, а непрестанно се карат. Доста странно, предвид че Мира е дипломиран психолог, би трябвало да умее да се владее повече. Но Иво явно непрекъснато й дава поводи за скандали. Няма да издържат още много така." - считат приятели на двойката.

Нека припомним, че за семейството се заговори по-обстойно преди почти 2 години, когато те влязоха заедно във "ВИП Брадър". Още тогава проличаха странните отношения между Мира Радева и Ивайло Станчев. Той се съгласяваше за всичко с нея и сякаш нямаше собствено мнение. Затова и "животът" му в предаването не продължи дълго, понеже не предизвикваше интерес у зрителите.

Мира Радева е с цели 14 г. по-възрастна от своята половинка. Това е причината той постоянно да й изневерява с по-млади дами, считат мнозина. Тя така и не поиска раздяла, но очевидно Иво няма да понесе побоя над него, който е прелял чашата, както се говори.