Илия Павлов е правел абсурдни и неморални неща с Ивайла Бакалова!

Връзката между покойния шеф на "Мултигруп" Илия Павлов и бившата Мис България Ивайла Бакалова не е тайна за никого. Оказва се обаче, че има много неща, за които никой не е подозирал и те определено не говорят добре за Ивайла, това съобщиха източници пред вестник "Всеки ден".

Когато се запознава с Илия Павлов, Ивайла Бакалова е още в тийнейджърска възраст. Тя се влюбва безпаметно в чаровния и влиятелен мъж, който се оказва и първият мъж в живота й. Щом разбира, че момичето е до болка хлътнало по него обаче, Илия Павлов намисля да я използва за пъклените си цели.

[caption id="attachment_314031" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова е била унижавана от Илия Павлов[/caption]

Той използва всичките си методи - първоначално с добро, а после чрез скандали и заплахи, за да убеди Ивайла Бакалова да е изцяло на разположение - не само на него, но и на приятелите и бизнес съдружниците му. С две думи, Ивайла Бакалова се превръща в девойка на повикване и редовно участва дори в креватните "сбирки" на Илия Павлов. В тях фигурират често пъти трима, а не рядко и повече души.

За сметка на послушанието и мълчанието си, Ивайла Бакалова получила от Илия Павлов тотална подкрепа за победите си в различни конкурси за красота. Както и солидни финансови инжекции. Сестра й Божидара Бакалова била отлично запозната с новата професия на Ивайла Бакалова и се опитвала да я разубеди, но безуспешно. Ивайла оставала глуха за думите и предупрежденията й.

За отношенията между Ивайла Бакалова и Илия Павлов знаела и самата му съпруга Дарина Павлова, която обаче не опитала да спре мъжа си по никакъв начин. Тя дори виждала ползата от предлагането и купуването на Ивайла Бакалова, защото знаела, че съпругът й си играе с нея. И Ивайла по никакъв начин не застрашава брака й.