Жени Калканджиева влезе във Вип Брадър с ясна и скандална цел!

Красивата Жени Калканджиева ще предизвика чутовен скандал с решението, което е взела. Тя влезе в Къщата на Вип Брадър с ясна и непоколебима цел, изпълнението на която ще се помни години наред и ще превърне формата в бойно поле. Това разкриха близки до Жени Калканджиева, категорични, че шестата по хубост в света готви жестоко отмъщение.

Решението на Жени Калканджиева е да унизи съпруга си Тачо заради изневярата му със Зорница Линдарева като го изостави публично пред очите на цяла България. Жени Калканджиева ще се разведе с него във Вип Брадър, тъй като е разбрала, че връзката между Тачо и Зорница Линдарева още не е приключила. Напротив - двамата са се чули по телефона само два дни, преди Тачо и Жени Калканджиева да влязат във формата.

[caption id="attachment_325760" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева реализира отмъщението си пред очите на всички[/caption]

За това издаде самата Венета Райкова в живото предаване снощи като призна, че въпросният телефонен разговор между Тачо и Зорница Линдарева е меко казано озадачаващ и странен. Двамата явно още не са успели да преодолеят тръпката помежду си, което породило страшен яд и омраза в сърцето на Жени Калканджиева.

Има и нещо друго, още по-неочаквано. И то е, че по време на раздялата си с Тачо Жени е получавала подкрепа от бившия си любовник Пламен Дишков - Кела, който е шеф на бургаския СИК. Жени Калканджиева и Кела прекарали дълго време заедно, а болката от измяната на Тачо накарала бившата Мис България да преоткрие бившия си партньор.

Сега, когато тя е решила да изостави неверника пред очите на цяла България и да пристане на бившия си, продуцентите на Вип Брадър тръпнат в очакване, предусещайки невероятния рейтинг, който това ще донесе на шоуто им.

Далеч не така въодушевен ще остане Тачо след като Жени Калканджиева го нарита пред зрители и съквартиранти, но може би точно тук ще настъпи и чаканият от Зорница Линдарева момент.

Нищо чудно тя да успее да си върне Тачо, след като Жени Калканджиева го унизи публично, и да постигне това, за което самата тя признава, че не е спирала да мечтае.