Златка Димитрова не издържа на напрежението и изля гнева си в социалната мрежа!

Златка Димитрова не издържа на напрежението и на поредния скандал, в който тя и съпругата на любимия й Миро се "хванаха за косите" отново и изля гнева си в социалната мрежа Фейсбук. Златка Димитрова и законната благоверна на любимия й не са се сбили в буквалния смисъл, макар това да е далеч за предпочитане - ще се сбият, ще им мине.

Ситуацията обаче е коренно различна и Златка Димитрова е подложена на невероятен психически тормоз от страна на зарязаната съпруга. Жената на Миро е започнала да следи Златка Димитрова още по-изкъсо като я дебне навсякъде - на улицата, пред дома й, във Фейсбук, а отскоро и в Инстаграм.

[caption id="attachment_326736" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова нападна съпругата на Миро във Фейсбук, онази я предизвика[/caption]

Тя така се вманиачила по плеймейтката, че на практика се идентифицирала с нея, коментират и познати на Златка Димитрова. Това доведе до лудост красавицата, която не издържа и написа обръщение към съпругата на Миро в страницата си.

То гласи: "Ох, страшно много ме следят, дори тук. Но щом като желаеш да живееш в сянката ми, ок - това си е твоя работа". Коментарът на Златка Димитрова е привидно ироничен, но запознати довериха, че плеймейтката се чувства на предела на нервите и търпението си от поведението на съпругата на Миро и родителката му. Т.нар. свекърва на Златка Димитрова е неотлъчно до законната си снаха и я подкрепя за всяка лудост и всяка беля, които тя пожелае да сервира на Златка Димитрова.

Припомняме, че двете изпращаха лавини от съобщения на мобилния телефон на Златка Димитрова преди време, когато връзката й с Миро бе още в началото. А когато Златка Димитрова забременя, свекито тръгна по врачки и ходжи, за да прави магии, та плеймейтката да изгуби бебето си - както и стана в крайна сметка.

"Щом сега продължава да я следи, значи отново е замислила нещо и Злати с право недоволства. Защо се унижава така тази жена?! Да не би да вярва, че по този начин ще си върне съпруга - друг път! Миро е със Злати и ще остане с нея - още повече след тоталния резил и злоба на жена му", твърдят близки до Златка Димитрова.