Снощният епизод на "Като две капки вода" остави зрителите безмълвни, но не толкова с образите, които участниците пресъздадоха, колкото с истината за Мария. За, същата Мара Отварачката, която от години се саморекламира като еталон за красива и поддържана жена, тренираща, стегната...

Опа, стегната ли казахме?! Може би някой си е мислил така - до снощи. Е, именно снощи истината лъсна и гледката не е за хора със слаби нерви. В първия момент дори си казахме, че Мария вероятно има някаква дреха върху себе си, някакъв тюл, който се е набръчкал... но, не!

Чалгарката излезе съвсем гола на сцената, с изключение на оскъдното бюстие, разбира се, както и останалата част от костюма. В мига, в който бившата на Миро Дзвера започна да се клати насам-натам, за да танцува, ужасът лъсна.

Кожата на Мария, най-вече на корема, не е просто набръчкана, тя все едно се свлича. Нагъната е като плисе - буквално и първата ти мисъл е - хей, да ви се намира ютия?!

Да, гледката е потресаваща, но се дължи на два факта - първо, че Мара е болезнено слаба и няма "подплата" под кожата и второ - честите липосукции, на които се подлага, дори ако качи три кила. Всичко това е направило миньончето прекрасно на снимките с фотошопа и страшничко за гледане, когато е на живо.

Източник: Crimesbg.com