Свърши се одисеята с обвиненията в насилие срещу Мирослав Соколов, съпруга на Мария. Миро Дзвера излиза чист като момина сълзичка, след като всички обвинения срещу него са свалени. Прокурори гледат ошашавени и "дават заето", но това е положението - срещу думите на "жертвата", тоест на съпругата му Мария, не могат да направят нищо.

А същата тази Мария даде последните си показания пред прокурора и го помоли, направо го застави, да изчистят името на мъжа й. Който да - вярно я побийвал понякога, но на нея това й харесвало... Леш, бате!

"Ами ние с него сме си така още преди сватбата. Караме се жестоко, дори се обиждаме и се заплашваме, но това е, защото има много страст помежду ни. И аз съм го блъскала, удряла и драла толкова пъти. Той ми казва, че ще ме утрепе и да, понякога ме удря, но на мен ми харесва. Че то и в с@кса сме така - удряме се и се блъскаме, грубички сме", смее се почти неадекватно Мара.

А потребителите масово коментират, че за Отварачката дъно няма. Тъкмо решиш, че не може повече да се излага и да падне по-ниско и тя вземе, че ни опровергае.

"Тази е такъв упадък, че за пари и бъбрека си ще даде. Как може такъв резил, такова падение, такава низост?!", възмущават се потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com