Да нямаш ум в главата е разбираемо, но когато това се съчетае и с липсата на всякакви морални ценности, става гротеска. Като тази на Мария, която, на фона на целия ужас тези дни и хилядите хора, стягащи протест в два града утре, реши да си затвърди простотията.

Знаем, че София и Стара Загора ще "гръмнат" от протестиращи срещу насилието утре, а чашата, преляла капката, е нарязаното над 400 пъти с макетен нож старозагорско момиче от поредния нерез - измет! Добрата новина е, че тази сутрин въпросната измет е арестувана и задържана, но тепърва ще видим какво ще му отсъдят.

Мария, жалка си! Народът на протест срещу насилието, а тя показва какво й купил биячът Миро! (СНИМКИ)

И на фона на всичко това, Мара Отварачката не само не написа и дума по казуса, но и реши да показва какво й купил мъжът й бияч - Миро Дзвера. За разлика от нея, Тита, Иво Аръков, Диона, Цвети на Криско, Михаела Филева и редица други скочиха бесни в нета и реагираха с постове. Марчето не.

Мария, жалка си! Народът на протест срещу насилието, а тя показва какво й купил биячът Миро! (СНИМКИ) - Снимка 2

Че как да реагира и какво да напише, милата, след като я самата е подлагана на насилие от съпруга си, но с лекота си затваря очите. Щото онзи щедро я компенсирал с пачки.

Сега Мирослав Соколов й дотътрил някакъв букет, който - да, признаваме, че е хубав, но какво ли се крие зад него?! Я обида, я шамар... само Мария си знае.