Хитрата Мария си докара беля на главата

И то сама, без някой да я подбутва към това „чудо“. Знайно е, че заралийката обича да копира, ама като жабата, дето видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак.

Та пенсионираната певица реши да подбуди интереса към собствената си персона, защото така и не успя с втурването си обратно към кариерата си.

И се пусна в мрежата без грим и с просулен сив анцуг. Мара Отварачката винаги е държала на външния си вид, като постоянно акцентираше върху луксозните си бутикови дрешки.

Миньончето уж небрежно подчертаваше стойността на парцалките, които навличаше, докато бе женена за Митко Андонов и най-вече на баровеца Християн Гущеров.

Но нещата сега са катастрофални, а с тези снимки тя се вкара в двоен капан.

„Мара Отварачката яко го е закъсала. Вероятно нейния Миро така го е ошушкала, че завалията не може да й купи мечтаните шикозни парцалки, с които заливаше мрежата“, поднасят я зевзеци.

Според клюките Мария така докарала третия си съпруг, че за да й угоди, затънал до шия в кредити.Дори на няколко пъти бракът им бе на кантар, именно заради неспирните претенции на Мара.

Други акцентираха на фейса на певицата от снимките.

„Макар и без грим,никак не изглежда натурална. С тези огромни джуки и фотошопирането, друг път  е естествена“,нападнаха я и форумци.