Мария не спира да се излага почти ката ден в мрежата, но явно това не й се струва достатъчно, та реши да изложи и майка си. Всъщност въпросната мама Данче я знаем отдавна и достатъчно се е резилила, но и на двете с Мара толкова им е акълът.

Та съпругата на бияча Миро Дзвера пусна нови снимки на Йорданка, "любимка" на целокупна Стара Загора и извили, че на нея се била метнала. Че на кого да се метне при все, че отдавна са известни забежките и нескончаемите любовни авантюри на застаряващата дама, но... нека си го каже пак.

Мария изцвили: "На мама съм се метнала" и показа нови снимки на мама си Данче! (попиляха ги и двете)

Мрежата обаче попиля и двете, които в случая са като копия една на друга. То фотошоп, то екстеншъни, то силикон, то джуки до носа. И ако Мара сравнително скоро премина в отбора на 40-годишните и е още млада, то Данчето вече е в този на 60-те, но упорито се е затръшкала и не иска да влезе в него.

"Как може да се излагат така, особено Йорданката. Стойки, чупки, на плажа, на морето, в колата, под колата... Абе, жена, внучка имаш вече голяма. На нея й приляга да се снима така, а не на теб, отдавна", коментират потребители. Има много и от другите коментари, но тях не искаме да предаваме, защото не е редно - твърде просташки и цинични са.