Мария сюрпризира със снимка в стори как  си пие сутрешното кафенце навръх  Лазаров ден. Чалга певицата се усамоти на спокойствие не с някой нов ухажор, а с Мирослов Соколов, с който преживя преди седмици жесток скандал с побой.

Мария и Миро Дзвера се събраха на романтичен воаяж (Чалга звездата забрави за шамарите – Снимки)

В медийното пространство витае слух, че двамата са се помирили и са забравили за обидите и нанесените удари и затова заминали на воаяж. Близки до съпрузите издават, че са решили да си изяснят отношенията и затова отседнали заедно в къща за гости в покрайнините на столицата. Която естествено е много луксозна и има и басейн на двора.

Мария и Миро Дзвера се събраха на романтичен воаяж (Чалга звездата забрави за шамарите – Снимки) - Снимка 2

От снимката не става ясно как е преминал разговора между съпрузите, но ако съдим по изказванията на бизнесмена, че обича Мария  нищо чудно и да са се помирили. Но и ако съдим по приповдигнатото настроение на миньончето, което вечерта имаше участие  в клуб в Свищов нищо чудно да са се събрали.

Мария и Миро Дзвера се събраха на романтичен воаяж (Чалга звездата забрави за шамарите – Снимки) - Снимка 3

Отварачката избухна на сцената на клуб Jukebokx с новта си визия, с коса в червената цветова гама и в сребристо костюмче с къси панталонки, тя се раздаде на макс на публиката. Като танцува заедно с младежите и не спря да се забавлява заедно с тях.