Мара Отварачката се чуди как да задържи прожекторите върху себе си

Мара Отварачката пак „изби рибата“! Феновете я попиляха в нета(Снимки)

Вече не минава номерът с поредица бракове, нито със събиранията и разделите с третия й съпруг, лихваря Миро Дзвера.

Заради нея Мирослав Соколов заряза жена и две деца, като харчи като луд спечеленото, а и това, което тегли като кредити.

 Алчната заралийка е известна с това, че не спира да точи парите на тези, с които минава под венчило. Това е една от причините, а и вечните й претенции на меркантилна жена кара мъжете, за които се омъжва, да прекратят законния си съюз с нея за отрицателно време.

Съпруг номер едно, хотелиера Димитър  Андонов изкара най-дълго, около пет години, като от него е единствената й щерка Марая. С мъж номер две-Хриси Гущеров, Мара Отварачката бе две години, като не спираше да се фука с огромните подаръци и екзотичните почивки от пухкавелкото.

С днешна дата  и двамата й бивши са женени за други и се радват на наследници. При третият съпруга певачка смени тактиката и го разведе. Но още преди да закърпят годинка , бракът им се клатеше страховито.

И за да парира клюките, че се развежда с Миро, чалгарката  парадира с колите, които той уж й подарява, а после продава, защото има автокъща. Сега пък насочи прожекторите към себе си, като разходи чепици за три бона, на високи токове.

„Каквито и чепици да си сложи, все си остава дребна!“,“За нея НАП няма ли, няма работа, а разхожда обувки за три бона“, нахраниха я в мрежата.