В снощният лайф на „Като две капки вода“ снощи избухна буря

А главни действащи лица в него се оказаха Димитър Рачков и Мара Отварачката.

Разбира се, комикът и този път „пресоли манджата“, само че публиката избухна в неистов смях. Защото, след като певицата изпя номера си и докато чакаше мнението на журито, Рачков съвсем сериозно я попита.

„Кажи ми сега, искаш ли да се омъжиш за мен? И знаеш ли каква ще е фамилията ни? Нея ще трябва да я сменим и ще се казваме семейство Отварачкови“, изцепи се нисичкият актьор.

В този момент залата избухва в неистов смях.

„Мите, това ти е един от най-добрите ти лафове“, наля масло в огъня  и екранния му партньор в шоуто за имитации Геро.

Както е известно, чалгарката Мария никак не обича прякора си Мара Отварачката. Миньончето на поп фолка го получи преди години, когато рекламираше определена марка бира.

А заигравката с брака пък бе заради това, че заралийката е минала досега три път под венчило, като последния й брак с Миро Дзвера  е пълна катастрофа.

Мнозина пък предположиха, че Митко Рачков се бъзика с брака, защото му е чоглаво, че бившата му изгора тези дни официално се врече във вярност на богат американец  и очаква първото си бебе.

„Толкова те обичам, че каквото и да кажеш, винаги съм съгласна“, се опита да замаже шегата на Рачков Мария. Понеже от публиката благоверния  й Миро гледаше „като бик“.

Източник: Марица, Crimesbg.com