Режисьорът Люси Иларионов е известен и търсен в гилдията на чалгарите, въпреки че самият той тръгна от момчешка група, която пееше поп музика. Впоследствие обаче се усети къде е на "хляба мекото" и се пренасочи натам, а и дългогодишното му гадже Ани Хоанг също е чалгарка.

Това, което Люси сподели сега, датира преди доста години, когато и той, и повечето от популярните ни фолк диви бяха още съвсем млади. Иларионов втрещи всички с разкритието, че Емилия му се е "натискала", но той я е отрязал.

Да, да, правилно четете. Точно това заяви Люси, но разбира се, не в интимен, а в професионален план. Което е не по-малко скандално като се има предвид, че грубо я е отхвърлил. Той не уточни точната причина, но обясни, че е работил с Емилия преди това и не е останал никак доволен. Затова, щом тя изпратила мениджъра си да го моли за видео, той с лекота я пратил да "пасе".

Вярваме или не, но Люси не е искал доста време да работи и с Ивана, защото била крайно несериозна. "Запазили сме яхта на морето за 9 часа и чакаме да започваме снимките. А наша Ивана се довлече в 22 часа вечерта. Как ви се струва, а?! Собственикът на яхтата побесня, аз също. Оттогава й отказвах ангажименти, но после се оправихме", смее се Иларионов.

По думите му, впоследствие Ивана станала точна като часовник и крайно отговорна към работата си, каквато била и до днес.

Източник: Crimesbg.com