Луиза Григорова приготвя бара за морето!

Луиза Григорова вече от седмици студува на морето, подготвяйки за летния сезон своя нов бар. Миналото лято актрисата отвори заведението заедно със съпруга си – режисьора Мартин Макариев. [caption id="attachment_458717" align="alignright" width="251"]Луиза Григорова Луиза Григорова приготвя бара на морето[/caption] Но така и не успя да му се порадва, защото първо бе бременна и не можеше да пътува, а след това роди и предпочете да остане в София заедно с малкия си син Бран, вместо да се раздели с бебето или да го мъкне по пътищата, пък макар и към морето.

Сега обаче детето е на няколко месеца и семейството е преценило, че е достатъчно укрепнало, за да понесе няколкото часа път от родната София до къмпинг Градина, където е барът.

Луиза Григорова е там, защото има доста задачи около уреждането на работата на заведението, които е най-добре да се свършат сега, когато така или иначе то няма как да работи заради пандемията. На лято се очаква да стане хитово място на морето, особено като се има предвид, че там най-вероятно ще се събират повечето родни звезди. Междувременно младата майка се радва на зимното море. „На Градина през зимата... вече лятото е толкова пълно и за съжаление толкова различно от първите пъти, преди около 15 години, когато отидох там и бях омагьосана. Е, ето си я моята Градина - зимата си е там и е чудесна”, коментира в социалните мрежи актрисата.