Не само Андреа е маниачка на тема филтри и фотошоп, правят го всички чалга певици и бръмчалки. Една от най-напористите за "разкрасяване" е Мария, която удари 40-така, но продължава да минава за свежо и миловидно миньонче. Свежо и миловидно, ама друг път!

Снимка от участието й в предаването на Алекс Сърчаджиева разбуни духовете в нета, а потребители попитаха мъжа й - Миро Дзвера как точно целува тази джука?! При все, че за камерите Мара Отварачката е намазана до и над ушите с тежък сценичен грим (това е задължително при явяване в ефир), тя изглежда доста по-различно отколкото на снимките в нета.

Красиво и свежо миньонче, ли?! Ето ви я натуралната Мария... (фенове питат Миро как я целува - СНИМКИ)

Личи си, че лицето на Мария е много загрубяло и това не се отнася само до кожата, но и до чертите й. Погледната отблизо, устата й е кошмарна, но и зъбките нещо не са подредени като хората... Забелязват се и следите от времето, които никой дерматолог не може да скрие...

В предаването, което ще се излъчи след броени дни, Мария ще покаже за сефте мъжа си - Мирослав Соколов, който ще обяснява любовта си към нея, първата им среща, забивките и прочие романтични "простотии", както ги определиха фенове.

"Ами простотии са, защото то не е като да си хване мъж и да остарее с него. Тая ги смени дузина. Хваща ги, парясват я, кукува сама и търси, после следващия и така...", коментират в нета.