Миглена Каканашева пак напомни за себе си

Мегз, както я познаваме от близкото минало, не се свърта на едно място. Тя премина и стори какви ли не каламбури, за да блесне под прожекторите.

Често сътворяваше такива щуротии, които обикновения човешки мозък трудно би възприел, че идва от една улегнала жена.

В медиите и по предаванията, в които „обичаше да се мятка“ Мегз не спираше да приказва, да върти и суче все едни грандомански и небивали неща.

Мегз, дизайнерка и плеймейтка  и в двете професии бивша, бе като абонирана за издания, където искаха скандал, за да вдигне рейтинга на съответната телевизия.

И тя хоп, винаги бе готова да се разпали, да сътворява щуротии, да се вихри на екран.

Същата тази Мегз премина и през доста трудности и „нагази закона“. Тя завъртя гореща афера с измамника, бизнесмена Румен Рончев от Раковски, с когото дори имаха общ бизнес.

Оказаха се и  общи далавери, и обещания за съвместно съжителство, тоест брак. Но точно тогава всичко се обърка. Заради куп нередности  и разследване на фирмите им, нещата тръгнаха към съд и затвор.

Затова Мегз си „плю на петите“ и забягна в Дубай. Оттам не спря да тръби, че израснала духовно и заминала в богатата емирство, за да „преоткрие себе си“.

Е, дали?! Защото се показа с рана на лицето, което по тертипа си обясни, че се наранила, когато си слагала грим. Почти никой не  повярва,  а мнозина заподозряха, че и в Дубай е вбесила някой, който й теглил здрав пердах!

Източник: Crimesbg.com