Съпругата на президента Румен Радев е с гипс от седмица

Тя е счупила лявата си ръка и спекулациите около здравословното й състояние не спират. Спрягаха се версии като катастрофа, побой, домашно насилие  и какви ли не още щурави теории.

Оказа се, че първата дама е пострадала при битов инцидент.

„Няма никаква мистерия около счупената ми ръка…Светът се върти. Просто човешки битов инцидент. Рисковете на живия човек. Това не е толкова важно сега“, обясни ситуацията в социалната мрежа Десислава Радева.

Първата дама не изглежда разтревожена от ситуацията, но приема с удоволствие всякакви съвети за бързо възстановяване.По нараняванията може да се съди, че президентшата е паднала от високо, но тя не съобщава подробности около инцидента.

Вече втори мандат тя и съпруга й Румен Радев обитават шикозната вила „Калина“, част от правителствената резиденция „Бояна“, в полите на Витоша.

Това не е първия инцидент с Деси Радева. Тя премина през тежка и спешна операция на мозъка, през пролетта на 2021 година. Следващият месец преболедува тежко Ковид-19. Два месеца след това пък постъпи с жестоко главоболие в столична болница, като й откриха три аневризми на мозъка, които бяха оперирани.

За да се пречисти, година след операцията Деси Радева измина пътя на духовното пречистване „Камино“.

Източник: Ретро