Слави Трифонов се радва на грижите не на една, а на цели две жени!

Късметлия или кутсуз: Две жени обгрижват Слави Трифонов! Какъв точно е той обаче?! Въпросът е доста подходящ като се има предвид, че вероятно половината от мъжете ще му завидят, а другата половина жив ще го ожалят. Защото шоуменът е обгрижван от две жени - приятелката си Мартина Огнянова и родителката си мама Здравка.

Оказа се, че от няколко седмици насам Слави Трифонов живее под един покрив с двете, след като мама Здравка официално се преместила в апартамента му в столицата. Таткото на Слави Трифонов не искал и да чуе за хаоса в София и бил категоричен, че ще си остане у дома на село. А и тъкмо реколтата му започвала да дава резултат, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_313518" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов никога не е страдал от липса на женско внимание Слави Трифонов никога не е страдал от липса на женско внимание[/caption]

Друго обаче се врътнало в главата на мама Здравка, която решила, че на село й е доскучало и предпочела да търси разнообразие из столичните улици, пазари и магазини. Тя редовно обикаляла из тържищата в търсене на най-изгодните цени, а много обичала и да пие кафето си в столичните молове.

[caption id="attachment_313534" align="alignleft" width="300"]Късметлия или кутсуз: Две жени обгрижват Слави Трифонов! Късметлия или кутсуз: Две жени обгрижват Слави Трифонов![/caption]

"Някой ще каже, че му завижда, защото две жени се грижат за него, но мерси. Не стига, че човекът има контрол от приятелката си и не може да мръдне - всеки мъж знае какво е това, ами сега и мама Здравка му висна на главата. Слави Трифонов вече не е мъж под чехъл, а под два чехъла", шегували се колегите му от "Шоуто на Слави".

Не се знае за колко време ще остане мама Здравка в столицата, но към момента Слави Трифонов не давал признаци на раздразнение. Вероятно, защото твърдият му характер не може да бъде пречупен ни от една, ни от сто жени. И въпреки женското царство в дома му, разпорежданията се издават от самия него.