Камелия Воче е обичана жена и това тя го призна в телевизионния ефир!

Както много от участниците във "ВИП Брадър 2014" я определиха, Камелия Воче наистина е стилна дама и за това говори фактът, че тя почти не остава без мъж до себе си. В момента певицата също има такъв, който я обича и когото тя много обича, научи Kliuki.bg.

"Да, влюбена съм. Влязох в Къщата като обвързана жена. Той ми казваше да не влизам, но аз реших да рискувам и да изпробвам себе си в една друга обстановка. Не мога да кажа, че съм много доволна, но не мога и да си върна думите назад, защото аз съм мислела всичко, което съм казала." - сподели Камелия Воче пред Гала и нейния екип.

[caption id="attachment_329559" align="alignright" width="300" class=" "]Камелия Воче в момента е влюбена Камелия Воче в момента е влюбена[/caption]

Ками обаче не пожела да разкрие кой точно е новият й възлюбен. Най-вероятно той е поредният влиятелен и заможен мъж в живота й. Родената с фамилията Стоянова певица има два брака зад гърба си, но не престава да търси любовта. Въпреки че предишните й връзки са й донесли много разочарования и болка, Камелия Воче все още вярва, че може да бъде щастлива с мъж, и най-важното - в момента го прави.

Освен за любовния си живот, певицата говори и за случките във "ВИП Брадър". Тя разкри, че с Евгени Минчев ще се види отново чак в съдебната зала. Има намерение да съди "лорда" за клевета. Това е нов удар за него, след като и Венета Райкова вече стартира дело срещу Минчев.

Камелия Воче се очерта като най-скандалната личност в шоуто "ВИП Брадър", но в буквалния смисъл. Нейните непрестанни разправии с останалите намалиха доста симпатиите към нея не само от страна на съквартирантите, но и на зрителите. Тя обаче подчерта, че всичко, което е изрекла, било то и обида, го е мислела и за нея е било истината. Въпреки всичко, Камелия Воче може би се показа като най-открития човек в Къщата.