Кали е бясна от поведението на някои свои съквартиранти и поиска лично обяснение от тях!

Фолк дивата Кали е извън кожата си заради прищявките на някои съквартиранти. Певицата в момента е тотално бясна, тъй като повечето съквартиранти желаят да изхарчат бюджета за седмицата за алкохол. Този път той е ограничен, заради своеволията на Евгени Минчев, и затова участниците трябва да ибират от какво да се лишат. Неочаквано или не, повечето са на мнение, че могат да не ядат вкусни ястия, приготвени от скъпи продукти, а вместо това да продължат да се почерпват здраво с алкохол, както досега. Кали обаче е на друго мнение и точно поради това избухна в Къщата, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_326370" align="alignright" width="300"]Певицата Кали не разбира защо почти всички около нея се напиват непрестанно Певицата Кали не разбира защо почти всички около нея се напиват непрестанно[/caption]

"Тук сме едно семейство, а в семейството без алкохол може, но не и без храна. Направо се излагате, не се напихте." - са били думите на певицата на "Пайнер".

Евгвени Минчев и Тачо обаче са се оказали най-ревностните защитници на алкохола, което едва ли е изненада. Двамата веднага са скочили на Кали и са тръгнали да я оборват с аргументи как било по-важно да се забавляват, вместо да ядат обилно.

Кали обаче не е от хората, които могат лесно да бъдат словесно преборени, тъй като е завършила психология и си служи добре с думите. За нейна жалост обаче малцина в Къщата държат повече на храната, отколкото на алкохола. Жени Калканджиева е застанала на страната на мъжа си, а Камелия Тодорова и Тити Папазов засега гледат да не взимат страна. Единствено Йорданка Христова подкрепя Кали в мнението й относно изхарчването на бюджета, но това може да не се окаже достатъчно.

Към момента изпълнителката на "4-4-2" е изключително ядосана в Къщата, тъй като намира алкохолната зависимост на Евгени, Тачо и другите за посредствена и ненужна за шоу като "ВИП Брадър".