Как живее Ивайла Бакалова вече повече от десет години, благодарение на Румен Вълка, който през 2002 година се запозна с най-хубавата българка за 2001 година.

След това тя му роди дете - Рая, оттогава двамата преживяха раздяла в отношенията си, но Вълка продължава да се грижи за дъщеря си Рая и за всичко необходимо за нея и майка й Ивайла Бакалова. След раздялата им Румен Вълка има дете и от друга известна красавица - Ася Христова.

Но и до днес бизнесменът не спира да обгрижва Ивайла, която вече живее в Дубай, но пак бащата на Рая плаща за всичките й капризи, пишат и от изданието HotArena.net. Така Ивайла Бакалова си е гарантирала висок стандарт на живот за дълго време, като условието е да не афишира официално своите любовни връзки с други мъже - нещо, което тя очевидно спазва, защото рядко се появява на публични места с други мъже и не коментира своя любовен свят свободно.

[caption id="attachment_339018" align="aligncenter" width="300"]Красавицата от Варна, сега живее в Дубай и сама гледа детето си, но стандартът й е все още висок Красавицата от Варна сега живее в Дубай и сама гледа детето си, но стандартът й е все още висок[/caption]

Заради Румен Вълка, който се занимаваше с извозване на боклук и е един от най-заможните хора у нас, Ивайла Бакалова прекрати отношения с друг подземен бос - Илия Павлов. Връзката й с Вълка остана нетрайна, но облагите, според запознати, за Мис България 2001 - неотразимата и чаровна Ивайла Бакалова, са и до днес немалко. Ивайла е близка приятелка с много от родните звезди, поддържа висок стандарт, но така и не се замеси дълбоко с незаконни дейности и въпреки атрактивната си визия, успя да се отдалечи от мъжете, които имат криминално минало, пари и власт.

[caption id="attachment_339017" align="aligncenter" width="216"]Ивайла Бакалова повече от десет години след като я избраха за най-хубавата българка, все още впечатлява с визия Ивайла Бакалова повече от десет години след като я избраха за най-хубавата българка, все още впечатлява с визия[/caption]

Клюки.БГ желае на Ивайла Бакалова и малката Рая светло бъдеще и щастливи моменти заедно! Дано семейството прекара едни незабравими празници заедно!