Какво не прави човек за слава?
Мара Отварачката едва ли ще възроди кариерата си след лютия скандал, който се разрази със старта на новия сезон на „Като две капки вода“.

Певицата, която има над двадесет години стаж на сцената, с огромни паузи заради безкрайните си женитби, се изложи като кифла. Меко казано.

Тя влезе в обувките на малко познатата у нас певица Елени Фурейра, която плени публиката на "Евровизия" през 2018, с песента “Fuego”.

Само че докато зрителите са останали очаровани от певицата преди няколко години, Марчето хич не успя да ги разочарова тотално. Фолкаджийката изобщо не успя да се справи с песента, а негативните коментари на феновете на „Капките“ не закъсняха.

„Ужас! Най-слабото изпълнение“,“На живо е зор, Марче, пуснете плейбека“,“Ама ти изобщо била ли си певица?“, са само част от грозните коментари, с които заляха имитацията на Мария.

Като капак, в журито отново е зевзека Фънки, който изобщо не долюбва жанра, в който се изявява половинката на Миро Дзвера.

А  и, според клюката, между двамата тлеела стара вражда, датираща още от „Мюзик Айдъл“, преди повече от 15 години.Фънки и Мария били съдии, а Димитър Ковачев изобщо не се съобразявал с оценките на поп фолк певицата.

По време на един от кастингите Мария толкова се обидила на Фънки, че хвърлила микрофона и напуснала студиото.

„А сега, заради пари и слава, доброволно попадна в „лапите“ на Фънки и какво ще те прави, не ни се мисли“, бъзикат я в мрежата.

Източник: Crimesbg.com