По всичко личи, че шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров, е изгубил добрата си форма. На 60 години той е отпрал сериозно шкембе, което му пречи да закопчае якето си.

 

Преди броени дни той бил изловен от папараци в центъра на София. Сякаш напук на мрачния декемврийски следобед, Къцамун, както го нарече Фънки, бил заложил на шарени дрехи – ярка оранжево-червена канадка и сигнално жълт суитчър.

 

Къци отпра голям тумбак (ФОТО)

Водел разговор по телефона, а вятърът развявал побелелия му вече перчем. Макар и в напреднала възраст Къци категорично отказва да скъси прическата си и продължава да се придържа към свободните къдрици.

 

Стигайки до бул. „Витоша“, шоуменът от близкото минало приседнал да си почине на кашпа, след като очевидно почувствал умора в краката си. След като отново събрал сили, се насочил към един от ресторантите на търговската улица, където го очаквал негов приятел.

 

Припомняме, че преди време Къци сложи край на веганството и очевидно мръвките не му се отразяват особено добре. Признава, че след дълги години се изморил без месо. Тогава наблягал предимно на плодове, ядки, боб, леща и зеленчуци, дори риба слагал рядко на трапезата си. Въпреки, че е зачеркнал веганството, остава заклет въздържател и яростен противник на всички форми на алкохола.

Източник: Уикенд