Години на любов, на скандали, на раздели и събирания, на семейство и... окончателен край. Всичко това нямаше как да не бележи по някакъв начин Радина Кърджилова, която изживя с голямата си любов Деян Донков цялата възможна палитра от емоции - от хубави, до ужасяващи.

И ето, че накрая всичко приключи, този път завинаги. Радина и Деян са разделени от началото на тази година, но до средата криеха тази вест от света. В момента Донков твърди, че се чувства свободен и щастлив, живеейки свободно живота си, а Радина дори се похвали с нова връзка - с колегата й Пламен Димов, който е дори по-млад от нея.

Очевидно обаче Димов не й стига, защото Радина показва съвсем друго свои лице - такова, което никога преди не бяхме виждали. Дори и като млада тя беше свита, скромна и затворена. По време на съжителството с Деян също. Елате я вижте сега обаче...

Кърджилова взриви мрежата с кадри, на които е облечена само със сако и нищо отдолу. Разбира се, сакенцето е щедро разгърдено и показва гърдите на актрисата, чиито зърна са покрити само с едни цветенца.

Е, доста потребители отбелязаха, че Ради не е надарена с пищни и сочни форми, но все пак кадрите са уау.

Източник: Crimesbg.com