Марина Мицич яко се сдърпа с Ивайла Бакалова в „Къртицата”. Родената в Ниш самотна майка на дме момичета Джорджи и Николе е известна със своите изцепки

Марина непрекъснато нападаше участниците в шоуто, че са там от алчност и заради амбиция да са победители на всяка цена. Във втория сезон на култовото реалити „Къртицата” Марина Мицич не остана длъжна и на моделката Ивайла Бакалова.

[caption id="attachment_314290" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова отрича всеизвестни истини Ивайла Бакалова отрича всеизвестни истини[/caption]

Тя обвини „Мис България-Вселена 2001”, че е мачкала чарфашите заради пари.

Заради тъмното си минало Ивайла не би трябвало да се обръща към нея с този покровителствен и злобарски тон и непрекъснато да й търси кривиците.

Ивайла Бакалова отрече това да отговаря на истината. Но близки до покойния бос на мутренската групировка „Мултигруп” Илия Павлов разказват съвсем други неща.

Ивайла Бакалова е известна с това, че е била скъп трофей на скандално известния шеф. Както и на неговите бизнес партньори в мътните времена на демокрацията. Това разкриват близки до обкръжението на починалия мафиотски бос.

Варненката била запленена от него още като тинейджърка. Но много скоро чаровникът замисля да използва хлътналото по него младо момиче в дяволските си начинания.

Той й отрежда ролята на прелъстителка и изпълнителка на горещи креватни сцени не само с него, а още няколко участници в пъкленото си шоу. Първоначално тийнейдръжката се съпротивлява, но скоро доброто отношение на Илия Павлов преминава в не толкова кротко. Ивайла Бакалова е принудена да замълчи и да си затрае. Както и да изпълнява.

За сметка на това Ивайла Бакалова и сестра й Божидара получават титли и корони от различни конкурси и парични награди. Както и мощни финансови инжекции от Илия Павлов.

Въпреки скандалните разкрития Ивайла Бакалова продължава да настоява, че не е била момиче на повикване и не си е лягала с мъже срещу пачки пари. Тя дори се хвана на бас със самотната майка от Сърбия, че това не отговаря на истината.

В баса Ивайла обеща ако Марина открие дори и един мъж, на когото тя да се е предлагала за пари да дари хонорара си от реалито й. Ако обаче сръбкинята загуби, тя ще й вземе колата.

Със сълзи на очи Ивайла Бакалова изрази възмущението си от нападките на Марина. Тя недоумяваше как една майка може да напада така жестоко друга родителка.

Обожателят на моделката Ивайла Бакалова ММА боецът Георги „срина” Марина в елиминиращ тест. Тя не успя да го премине и той се оказа „препъни камък” за по-нататъшното й оставане в базата