Ивайла Бакалова показа на Георги Стоянов, че нито едно риалити предаване няма да го изравни с нея!

Шампионът в "Къртицата 2" прибра повече от 150 хил. лв., но се оказва, че това не е най-препечелилият в предаването. Ивайла Бакалова е участникът, който приключи шоуто с най-много пари в джоба. Манекенката вече е по-богата с близо 170 хил. лв. За жалост, тя плати доста висока цена за тези пари, защото цели 100 хил. лв. е застраховката й, която ще й бъде изплатена от "Къртицата", тъй като Ивайла си счупи крака през последната седмица от риалитито. Подобна клауза е заложена в договора на всеки един от участниците в предаването, научи Kliuki.bg. Освен Бакалова обаче, единствено Стоян най-вероятно се е възползвал от нея, понеже и той си сучпи крака, но още в началото на предаването.

[caption id="attachment_315692" align="alignright" width="300"]Кадър на Ивайла Бакалова от болницата, където възстановява своя крак Кадър на Ивайла Бакалова от болницата, където възстановява своя крак[/caption]

Близки до Ивайла Бакалова разкриват, че тя е изключително щастлива от добрата сума, която е прибрала, не заради самите пари, а защото е показала на Георги, че той никога няма да я стигне. Както е известно, Жоро се оказа лицемер и след триумфа си в шоуто забрави за бившата Мис България. Това изключително много потресе и разочарова Бакалова, защото тя го чувстваше близък приятел и му помогна много за победата. Сега обаче хубавицата успя да му натрие носа с по-голяма сума от наградата му. Защото освен застраховката, Ивайла Бакалова е получила и солиден хонорар от около 70 хил. лв. само за своето участие. Това е и най-високият хонорар от всички в "Къртицата". Очевидно Андрей и Иван са държали най-много тя да участва.