Ивайла Бакалова със сериозна контузия, това ли е краят й в "Къртицата"?! Кракът на хубавицата е пострадал и може да не успее да довърши мисиите в риалити предаването!

Шокираща вест за здравето на Ивайла Бакалова втрещи феновете на "Къртицата" и всичките й близки, научи Kliuki.bg. Хубавицата е претърпяла жесток инцидент по време на последната мисия, съобщава ПИК, и в момента е в болница, където лекарите се борят да възстановят травмата възможно най-бързо.

Има огромна вероятност обаче Ивайла Бакалова да отпадне преждевременно от "Къртицата 2", тъй като едва ли би могла да изпълнява следващите мисии в шоуто. Инцидентът може да й коства мястото на финала, което би било наистина жалко, защото бившата Мис България се показа като един от най-силните играчи. Досега Бакалова нямаше почти никакви проблеми с възложените мисии и се доказа като много силна жена. И силните обаче не са застраховани от нещастия и това трябва да е ясно на всички.

[caption id="attachment_315048" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова може да се раздели с "Къртицата" преждевременно Ивайла Бакалова може да се раздели с "Къртицата" преждевременно[/caption]

Би било много интересно, ако Ивайла Бакалова всъщност е Къртицата, но не може да продължи в шоуто. Тогава на Ники Николов ще му се наложи да мисли нова Къртица броени дни преди края и действително това ще обърка цялото предаване. Всъщност точно Ивайла е една от най-заподозрените за Къртица. Тя играе в тандем с Емо Каменов и Жоро, които също са фаворити за Къртица. Става много напечено дни преди финала.

Очакват се всеки момент новини около състоянието на Ивайла Бакалова. По непотвърдена информация, животът й по никакъв начин не е застрашен, както и кракът й. Контузията на хубавицата може да окаже влияние само в мисиите и съответно да я лиши от финал. Георги Стоянов се моли това да не се случи, но "Къртицата: Разтърсване" отдавна доказа, че е непредсказуемо шоу тази година.