Радина Кърджилова не случи и с новия си мъж

Като знаем, актрисата се раздели с дългогодишната си връзка Деян Донков. Двамата бяха заедно 13 години, като родиха две деца.

Но стана ясно, след раздялата им, че Деян не само си е упражнявал юмруците върху нежната си половинка, но и доста често й изневерявал с различни мадами, включително и техни колежки. Актьорът бил твърд почитател и на чашката, което допълнително усложнявали отношенията им.

И в разгара на лятото стана ясно, че Радина и Динката вече не са заедно. Наскоро се заговори за новия мъж в живота й, колегата Пламен Димов.

Соченият за мъжа, сменил Деян Донков в кревата й, е по-млад от Кърджилова, разведен, с едно дете. Синът му е на годините на малкия син на Радина и Донков-три годишен.

До сега новата светска двойка не се бе появявала публично. Само че тези дни папараци щракнаха Радина и новия й мъж в епична битка, в центъра на столицата.

Двамата се караха като за последно, дори позабавиха разходката заради кавгата си. „Влюбените гълъбчета“ бяха толкова вдадени в крамолите помежду си, че бяха като слепи и глухи за минувачите, които с охота надаваха ухо към тежката им разпра.

Според слуховете Радина Кърджилова хванала новото си гадже да й кръшка и била бясна, че отново попаднала на коцкар.

„Не й върви на Радина с мъжете и това си е. Красива и чаровна е, ама те не спират да й кръшкат“, жалят я нейни приятелки.

Източник: Crimesbg.com