Браво на Пламен Медаров, хвалят го феновете му!

Чаровникът Пламен Медаров е на път да затвърди позициите си на герой и покорител на нежни сърца пред огромната аудитория, която му симпатизира още от началото на Вип Брадър. Марионетката на зрителите за отрицателно време се превърна в лидер на Къщата, но и нещо повече - той спечели сърцата на две от съквартирантките.

И докато певицата Йоана явно му демонстрираше чувствата си и го следваше по петите, то колежката й Ирина Флорин й го отмъкна под носа с едно щракване на пръста. Може би защото стоеше настрана, а мъжете си умират да се правят на ловци.

plamen_ i_irinaДнес обаче Флорин призна, че наистина е влюбена. Певицата в цвят лилав разкри душата си, въпреки че заяви, че все още двамата с Медаров не живеят заедно. Ако нещата продължат да се развиват толкова добре обаче, този момент хич не е далеч.

Освен за любовта си, Ирина проговори и за отношението си към актьора Мариан Вълев, по прякор Куката. И съвсем твърдо отрече между тях някога да е имало нещо.

Щом така се надигна и тръгна сама да дава обяснения, значи нещата с Пламен са сериозни и не иска да му дава причини за несигурност и ревност, шушукат из столичния хайлайф.