Пияни на прасета изглеждат Мария и Мирослав Соколов, които "достойно представят" държавата и българите в Монте Карло. Нашенската заралийка, която всички в чужбина гледат като труженичка, заради мазолите върху лицето и силиконовите пъпеши, се изложи като кифладжийка.

Мара Отварачката пусна снимки от тамошен ресторант, видимо луксозен, в който тя и мъжа й бияч се лигавят на масата, разменят лиги и въртят езици, очевидно къркани.

Гнусно: Пияната Мария върти езици с бияча Мирослав за награда, че я заведе в Монте Карло! (СНИМКИ)

Кадрите са затъмнени, леко размазани и слава Богу, защото иначе още доста хора щяха да си "върнат обяда", че и снощната вечеря. Потребители буквално попиляха семейството като коментират, че двамата приличат на пълни селяндури и дори задминават Пиленцата от Монако.

Гнусно: Пияната Мария върти езици с бияча Мирослав за награда, че я заведе в Монте Карло! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Леле, че е жалка тая Мара! Закара я бикът в Монте Карло и оная се н@сра, че и се размириса яко. Още малко ще му направи френска под масата от "благодарност". Няма такова падение, няма такава отврат! Жалко за Марая, която друго не вижда, освен поведение и манталитет на селска ш@франтия", попиляха Мария в нета.

Гнусно: Пияната Мария върти езици с бияча Мирослав за награда, че я заведе в Монте Карло! (СНИМКИ) - Снимка 3

Тя обаче отново нехае и продължава да се резили като задръства мрежата със снимки, от които всяка адекватна жена би изпитвала срам. Още повече, след като този, когото целува, редовно се отнася с нея като с парцал.