Антония Петрова явно още лежи на старите си лаври и на короната на Мис България, която взе преди 20 години и след която цяла България ревна с пълно гърло: "Мис Крокодил"... Разбира се, оттогава до днес Тоца си е сменила почти цялата физиономия като се започне от носа, скулите, устните, зъбите и стигнем до брадичката.

Макар да си е поставила фасети обаче, тя явно не намира ченето си за достатъчно бяло и го "дооправя" с помощта на филтрите в телефона. Гледката обаче е толкова смешна и неестествена, че по-скоро те кара да мяташ сол през рамо, отколкото да се възхитиш.

На съпругата на Ивайло Батинков обаче не й пука, важното е тя да се харесва и да си въобразява, че изглежда така, както показва. То хубаво, ама краката можеш да направиш 2 метра с фотошоп, но портокаловата кожа не можеш да скриеш. А може и да можеш, но ти трябват допълнителни уроци на компютъра, каквито Петрова очевидно не е минала.

Затова и на фона на цялостната й брутална обработка с килограми филтри, отдалеч се набива на очи бруталният й целулит. Той е разпрострян, както върху ханша, така и върху целите й бедра - отпред и отзад... и е явен знак, че може би миската трябва да се заеме с малко спорт.

Източник: Crimesbg.com