Русата фурия се хванала с фалшивия милионер за да дразни Благой

Приказката за младия, красив и безумно богат Карен, с когото русата Златка върти любов след раздялата с Благой е тотална измама, сигнализират наши читатели в социалните мрежи. "...Между Карен и Златка няма нищо, всичко е един фалш, театър за публиката. Тя целеше да уцели Благой с това... Толкова е изкуствено и всичко е само за сторита. Те са студени един към друг, не се харесват, не се разбират, няма за какво да говорят. Толкова е смешно на живо, когато си до тях... Те се виждат само за да се снимат и това е", гневи се тяхна близка, пожелала анонимност.

Друг наш читател твърди, че новият любовник на Злати бил гладен и гол като пушка, а на всичко отгоре висял на кръвожадни лихвари със сериозни вноски, които русокоската се принудила да покрива ако иска да поддържа легендата, че е заменила Благой с млад финансов магнат.

Грозната истина била, че мургавият хубавец е измамник и използвач на жени, или по народно му - жиголо, издържан от любовниците си. Митичните милиони също са само във фантазиите му. Всъщност той произхожда от бедно семейство, двамата с брат му са израснали кажи-речи на улицата, където са се забърквали в най-различни криминални екшъни. За това свидетелстват снимки от вече заключения Инстаграм на брат му. По-сериозна пачка Карен прави от черно тото преди няколко години, но и този финансов източник скоро пресъхнал. Днес мургавелкото се представя за финансист и търговец с биткойни за да подмами наивните богати наследници в инстаграм и по заведенията. Правел се на инфлуенсър като дори си купил 10 000 последователи, но и в това начинание му потръгнало, сплетничат завистниците.

Връзката със Златка му дошла като манна небесна за да излезе от медийното забвение. Според злите езици двамата имали уговорка да изкарат заедно няколко месеца за пред хората, а накрая да си спретнат шумен скандал за раздяла и така да поддържат жив интересът на медиите. За това свидетелства и наш читател: "....Карен цели да получи внимание, което винаги е търсел и да бъде известен, чрез нея може да получава предложения за различни реклами...."

Златка не е първата, изгоряла покрай бедняка-милионер. Преди да скочи в кревата й той е бил на пълен пансион при друга красива, макар и не толкова известна Инстаграм звезда на име Петя. Двамата се запознават в социалните мрежи, където знойната брюнетка се изявява като модел и инфлуенсър. Момичето се връзва на приказките за бизнес с виртуални валути и прибира измамника в дома на родителите си, където той живее на техен гръб. Заслепената хубавелка го водела по почивки, плащала лизинга на колата му и дори му давала джобни, вярвайки че затрудненията на мнимия богаташ са временни. Покрай нея Карен също пробва да влезе под медийните прожектори, но удря на камък.

За разлика от Петя, в наши дни Златка му осигурява достатъчно звездна слава и явно още дълго черньото ще ни досажда в Инстаграм, жалят се фенове на някогашната плеймейтка.

Източник: crimesbg.com