В края на май тя ще чукне 55 лазарника и нищо чудно да й е дошъл акълът. Знаем, че певицата Рени правеше и говореше доста глупости през по-младите си години - от това, че нямаше адекватна представа що е то награда "Нобел", до това, че като че ли я беше срам да се показва натурална.

Певицата от зората на чалгата не спираше да си обработва фотосите с фотошоп, което всъщност правят почти всички жени в наши дни, но... но днес явно е поумняла. Защо ли?! Ами, защото Ренито за сефте се пусна естествена, в пълния си блясък, барабар с всичките си пищни и сочни форми.

Както знаем, тя е на почивка в Египет, където призна, че не е стъпвала от няколко десетилетия. Компания й прави малкият й син, защото големият се настрои срещу нея още отдавна и двамата не поддържат отношения. Това е голяма болка за певицата, която многократно публично е признавала, че се надява един ден синът й да се осъзнае и да я потърси...

Днес обаче тя се опитва да живее пълноценно живота си и както виждаме, да избие от главата си всичките си минали комплекси. Рени е пред очите ни в цялата си пухкава прелест, с паласките, с едрите бедра и ръце, с всичко...

И, ако щете вярвайте, но тя получи не само поздравления, но и доста апетитни предложения от мъже, които не крият, че си падат точно по форми като нейните.

Източник: Crimesbg.com