Чалга певиците и дума не продумаха за зверството и жестокостта, сътворена от Георги Николаев

Оказа се, че нашареният с татуси изверг е близък приятел на топ имената в чалгата. Садистът, нарязал приятелката си с макетно ножче, заради което 18-годишната Дебора е в шок и има 400 шева, се хвалил с близкото си познанство с някои от най-известните имена в поп фолка.

Приматът, заплашил момчето с убийство и счупил носа й се хвали непрекъснато с приятелството си с топ имена от музиката на лекия жанр, като Галена, Емануела, Ария и други.

Ето защо чалга елитът мълчи: Гошо Касапина се оказа техен приятел!(Фото доказателство)

Ето защо чалгата не обелва и дума против насилието и изключително жестокото посегателство на Георги Николаев срещу неговата приятелка.

Снимките са от профила на журналистката Патриция Кирилова, които категорично показват защо чалгата не обелва и дума против Гошо Касапина.

Ето защо чалга елитът мълчи: Гошо Касапина се оказа техен приятел!(Фото доказателство) - Снимка 2

„Георги Николаев се оказа приятел на чалга певачките. Те  и той се хвалят с близкото си приятелство. И не обелват и една дума срещу озверялото татуирано татуиран нищожеството, което обезобрази приятелката си, наряза я като парче месо и после „достойно“ излезе от ареста, без дума за съжаление или за оправдание.Поради тази причина чалгата мълчи и не изригна срещу насилието и примитивно поведение на този получовек“, пише на страницата си журналистката  и предизвика вълна от недоволство.

Източник: Лупа.бг