Елен Колева се влюби. Отново. Всъщност не се влюби, тя полудя от страстта си по мъж, който се представя в мрежата с две имена. Веднъж фигурира като Николай Желязков, а друг път като Валентин Иванов - нищо общо между двете, но... странности. Въпросният се представя като душевед и "треньор на душата". А знаем, че Колева отдавна залитна по тези тематики и езотериката.

Приятелят й е по-голям от нея, вероятно не с много, но тя вече има опит с по-възрастни мъже. И Сашо Майонезата, и Калин Терзийски бяха такива, макар че отношенията им приключиха драматично за нея. И с двамата.

Елен Колева полудя по новия си: Аз не си паднах по теб, аз пропаднах в теб като в океан! (виж още + СНИМКИ на двамата)

Приятели й пожелават най-после да си е попаднала на човека и връзката им да пребъде, но истината е, че Колева е като омагьосана. Тя написа публично как обожава да се буди до любимия си в събота сутрин, да пият кафе и да потъва в него...

Елен Колева полудя по новия си: Аз не си паднах по теб, аз пропаднах в теб като в океан! (виж още + СНИМКИ на двамата) - Снимка 2

"Аз не си паднах по теб, аз пропаднах в теб и в сините ти очи, както човек пропада и се дави в океан. Толкова е прекрасно, че е като сън, в който искам да остана винаги и да не се будя", нарежда влюбената Елен Колева, която отдавна се е преименувала на Елена Калевска.

Не се знае дали новият й е семеен, разведен, има ли деца, или не, но всички тези подробности ще се разкрият тепърва. Любов им желаем!